2018-09-21 06:07:48• hírek • Szatmár.ro

Aszfaltborítást kapott az Anghel Saligny utca

Javában zajlanak a korszerűsítési munkálatok Szatmárnémetiben, a város több pontján is aszfaltoznak az önkormányzattal szerződésben levő cégek.

Korszerűsítik az Olimpia stadion és a Május 14 tér környékét, ahol az utcák nagy része már a tavalyi évben új burkolatot kapott, az idén pedig az úttestek mellett a járdák is sorra kerültek. Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser csütörtökön személyesen is megtekintette, amint az Anghel Saligny utcán elkezdődött az aszfaltozás. A kivitelező cég kiemelt figyelmet fordított a LIDL bejárata melletti lefolyókra, azon a részen ugyanis évek óta fennmaradt a víz esőzések után.



Ezt a részt kézzel aszfaltozták le, majd az egész utca 7 méter széles aszfaltborítást kapott.  Ezen kívül jelenleg is zajlanak az út- és járdafelújítások az egész környéken, többek között a Virág (Ioan Neculce), a Park, a Baross Gábor (Luceafărului), a Határ (Anton Pann), a Szentvér (Grigore Ureche), a Sarkadi Mihály (Argeşului), a Bacovia és a Chendi utcákban és a Május 14. Tér környékén.
 

„A városnak ebben a részében utoljára az 1970-es árvíz után zajlott egyszerre ennyi munkálat. Rengeteg még a tennivaló, de lépésről lépésre haladunk előre, és egyre inkább látszik, hogy milyen irányba tartunk. Igyekszünk, hogy minél több utcát befejezzünk az idén, jövőre pedig folytatjuk az elkezdett munkát. Ma személyesen is megtapasztalhattam, hogy a kivitelező komolyan áll a dolgokhoz, és törekszik arra, hogy minél jobb minőségű munkát végezzen.” – jelentette ki a terepszemlén Kereskényi Gábor polgármester.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: